Shitje

Lokal 66 m² për shitje në Fushë Kosovë

12000, Fushë Kosovë
$95,000
Beds
Baths
66 sqft
Area Size (sqft)
66

Ofrohet për shitje lokali me sipërfaqe 66m² me lokacion në Fushë Kosovë, afër postës.

Lokali ka hapësirë të shfrytëzueshme dhe mund të shfrytëzohet për destinime të ndryshme biznesore.

Përparësi e këtij lokali është qasja e menjëhershme në rrugën kryesore, si dhe vendparkimi.

Me lokacion në njërën prej lagjeve më të frekuentuara e bënë këtë hapësirë shumë të përshtatshme për zhvillimin e veprimtarive biznesore.

No Floor Plan Included
Not yet Rated.

5

Average Ratting
Be the first one to rate this.

Calculate

View your Interest Rate
$
$

Compare Listings